Den skønne lyd og følsomme musik fra ME AND MARIA gav det stort fremmødte publikum en rigtig dejlig og stemningsfuld eftermiddag fra Værkets foyerscene. 
Deres sange giver en indre ro og stor lyst til fordybelse og drømme

Anja Frandsen
Musik-og teaterhuset Værket Randers

En aften sidst i april 2019, havde vi, på Enghaven i Søvind ved Horsens, besøg af duoen Me And Maria. Det blev en intens aften fyldt med nærvær.
Maria og Johannes komponerer selv musikken og den udføres med stor indlevelse, så den fremstår lyrisk og ubesværet. Undervejs fortæller Maria om sin mor, som var ramt af psykisk sygdom, og nogle af de oplevelser hun har haft med hende og mødet med psykiatrien. I Marias fortællinger er der håb og tilgivelse. Der bliver ikke malet et portræt af hendes mor i sort og hvidt men mere nuanceret og med en stor kærlighed. Det er tydeligt, at det at have en psykisk lidelse ikke definerer en person. At personen bag sygdommen er et menneske med mange egenskaber. Dette bliver der i høj grad kastet lys over, når Maria synger og fortæller smukt akkompagneret af Johannes` bas og vokal.
Vi har i vores samfund brug for at få et mere nuanceret blik på og en bredere forståelse af psykisk sygdom og menneskene bag. Det synes jeg, Me And Maria giver, og de får min varmeste anbefaling.

Musikterapeut Charlotte Bro Zachariasen
OK-Centret Søvind v/Horsens.

ME AND MARIA gav os en helt fantastisk koncert, hvor mørke og lys fandt balance, både bogstavelig talt med smuk lyssætning, men også i de historier, som sange og toner fortalte. Det stort fremmødte publikum blev taget med på en rejse, og var tydeligt bevægede. Musikkerne fik skabt et rum til indre ro og fordybelse.
ME AND MARIA møder publikum fra et åbent hjerte, og de er i al fald også trådt direkte ind i mit.
De har min varmeste anbefaling.

Sognepræst Sarah Krøger Ziethen
Roskilde Domkirke.

Det var en stor fornøjelse at opleve ”ME AND MARIAs” indslag til Natkirken. For det var virkelig en oplevelse. ”ME AND MARIA” fyldte Sct. Bendts Kirke med deres enkle, smukke og dybt rørende sang, som de også introducerede meget fint og nænsomt, så der blev skabt rum til de vemodige og melankolske følelser, som sangen udtrykker. En perle blev lagt i vores hænder. En perle, der glødede med sit eget særlige og livgivende lys midt i vinterens og hjertes mørke.

Sognepræst Hanne Vesth
Sct. Bendts kirke, Ringsted

ME AND MARIA spillede en koncert på vores intimscene og ramte vores publikum med deres følsomme sange. Kombinationen af Marias vokal og Johannes´ baslyd er noget helt unikt, som forførte både publikum og personale.
Jeg spår en god fremtid for dette danske band.

Jorge Rivera, KULTURIUM

En stor tak til ME AND MARIA for en usædvanligt smuk lyskoncert i Højelse Kirke midt i den mørke vinter 2018. Mange har siden rost jer og givet udtryk for have haft en virkelig bevægende og varmende oplevelse. ME AND MARIA tør også synge om de svære ting i livet og gør det så nænsomt og stærkt.
Jeg spår dem en fornem karriere – der er brug for deres kloge og indfølende tilgang til livet og musikken!

Anne Bjerre Braüner, Højelse kirke

Nu er den her. I vinterstøvler og med åbent hjerte, der kan smelte sneen. Wintertime in My Heart. Sikken en timing og sikken en stemme. Nyd den tusind gange. Og smelt. 

Majbritte Ulrikkeholm

Sanger, komponist og forfatter

Folk strømmede til trods vinterens eneste snestorm!
Kirken blev fyldt og det blev en fantastisk oplevelse.
Vi har fået så mange tilkendegivelser på deres dejlige musik og
rigtig mange ønsker, at de skal komme igen.
Deres lyd og dejlige lys gav en rigtig god stemning
Det var så dejligt at møde de to, som roligt fik alt på plads i god tid.

Menighedrådsformand Anne-Marie Jørgensen
Ubby kirke, Kalundborg

I er en super god kombination, klæder hinanden perfekt!
Jeres lyd får simpelthen en til at svæve hen i stille lykke, jeres  melodier og sange pusler stadig rundt i hovedet på en!

Simon Bordal Hansen og Susanne
Musikudvalget v/Orø Midsommerfestival

 

Sommerkoncert i Vigersted Kirke august 2016 med ME AND MARIA blev en vidunderlig oplevelse.
Uanset om de spillede egne kompositioner eller fremførte andre kunstneres værker, blev resultatet det samme- vellyd og nydelse. Deres smukke stemmer akkompagneret af Johannes’ særlige basspil gik op i en højere enhed og fyldte kirkerummet på smukkeste vis.
Det blev en særlig musikalsk oplevelse, hvor man mærkede glæden ved at være til stede.
STOR TAK til ME AND MARIA.

Berit Galberg
Vigersted Lokalråd

Enghøj kirke siger tak for en fantastisk koncert. Vi snakker stadig om, hvor gribende og fantastisk det var med den helt anderledes stemning I skabte i vores kirkerum med jeres lys og lamper.
I skabte et rum til stilhed, poesi, refleksion og eftertanke … ja næsten som at træde ind i en anden verden. 
Jeres enkle sange med bas og vokal, gav et ærligt udtryk med masser af personlighed og nærvær. Jeres stemmer klæder hinanden godt.

Johannes’  bas med en meget autentisk klang, og ikke med en masse pedaler, som man ofte ser, understregede på smukkeste vis Marias stemme og teksten, og det var meget varieret spillet. Bassen kom virkelig til sin ret i vores kirkerum.
Kirkens rum blev fyldt på smukkeste vis med vellyd. Det havde også en meget stærk effekt at Maria senere stod bagerst i kirken og sang. Hendes fantastiske stemme fyldte hver en krog uden forstærkning.

Det var en stor oplevelse at møde jer, og nyde jeres personlige tekster og musikalske udtryk.

Britta Nedergaard Hansen
Organist i Enghøj kirke, Randers

ME AND MARIAs store indlevelse og fortættede stemning gav publikum en skøn, skøn oplevelse. Marias smukke og stærke vokal kan sagtens stå alene – kun akkompagneret af Johannes´ ret specielle bas-spil, hvor bassen nærmest får karakter af guitar.  At Johannes´ tillige supplerer Marias smukke vokal med glimrende og begavede korstemmer, supplerer kun koncertoplevelsen positivt.
Som pianist med hang til masser af harmonisk grundlag, var min første tanke da duoen præsenterede sig med sang og bas, at det må være lidt tyndt i lyden. Det er det ikke!

Deres meget personlige sange inviterer til at sætte sig ned og lytte, og det gjorde deltagerne ved verdens største Stafet For Livet i Haderslev. Trods lidt halvdårligt vejr satte folk sig ned på bænkene for at høre hvad ME AND MARIA havde på hjerte – og publikum blev ikke skuffet, og de glemte helt regnen, mens ME AND MARIA spillede. 

Jeg håber vi får lejlighed til igen at høre ME AND MARIA optræde til Stafet For Livet. Der er med garanti flere smukke numre gemt i deres rejsekuffert…

Allan Ørslev
Tovholder scene og underholdning Stafet For Livet, Haderslev.

Det var en helt fantastisk stemning I fik ramt ved vores lystændingsceremoni, hvor vi tænker på de kræftramte, samt mindes dem vi har mistet.
Johannes basspil, sangvalget og Marias flotte stemme, var tilsammen meget fint og rørende.
Tusinde tak for en skøn oplevelse

Marianne Krabbe
Tovholder Stafet For Livet i Dragør.

Med Marias smukke vokal og Johannes’ imponerende strengeleg, kunne vi ikke få en mere stemningsfuld åbning på byfesten

Jan Fredholm
LIONS byfest i Ringsted.

ME AND MARIA udgøres af Maria Anna Padkjær Rosenberg, udstyret med en nærmest guddommelig stemme og Johannes Pehrson på poetisk el-bas. Denne kombination er ganske usædvanlig, men det virker.

Jan Michael Larsen
Forhenværende ejer af spillestedet Troubaduren i Sorø