ME AND MARIA udgiver d. 18 juni “Lige nu og her”! Det er opfølgeren til albummet “Med tusind stjerner.”
Musikken kan betegnes som håbefuld melankoli, der inviterer til fordybelse og indre ro. 

Se duoen live i Go’Morgen Danmark på TV2. 

Duoen består af Maria Anna Rosenberg på vokal og keyboard og Johannes Pehrson på bas og vokal. De to sangskrivere kommer fra vidt forskellige steder i musikken – Maria med baggrund i musicalen og Johannes i rocken.
Det var derfor ikke en selvfølge, at deres veje skulle krydses. Men efter en periode i det samme københavnske øvelokale blev tanker, og løse ideer vekslet til konkrete sange og et fælles ønske om at skabe enkel og nærværende musik blev til virkelighed.

ME AND MARIA

Johannes Pehrson er bassist, sanger, sangskriver og producer. Før musikken tog over, har Johannes været elitekajakroer, på U18 og U23 landsholdet. 

Maria Anna Rosenberg er udannet på Den Danske Scenekunstskole samt Sjællands Kirkemusikskole.
Maria har rejst rundt i store dele af verden med musicals på turneer og teatre og været en fast del af Roskilde Domkirkes natkirke.

Johannes og Maria dannede ME AND MARIA i 2015 og de første singler udkom i 2016 efterfulgt af en række koncerter.

I 2017 fik duoen færdiggjort deres første EP “The Beauty of Allowing All the Sad Songs”. Udover at spille koncerter i kirker og spillesteder, donerede ME AND MARIA også musik til Kræftens Bekæmpelses Stafet For Livet. Det er nu tredje år i træk, at duoen medvirker til flere lysceremonier landet over:

ME AND MARIA har også psykiatrien som hjertesag. Maria mistede sin mor til selvmord for 8 år siden. I den tid hendes mor var indlagt i psykiatrien, efterlyste de begge kreativitet. Maria er derfor nu vendt tilbage til psykiatrien og giver det, som hun tror på, hendes mor ville have nydt.

ME AND MARIA har spillet koncerter på flere psykiatriske afdelinger, både lukkede og åbne med stor succes. De arbejder for at sprede budskabet om at bryde tabuet om psykisk sygdom og selvmord, og om deres håb for mere kreativitet i psykiatrien.
> Læs kronikken om baggrunden her

Maria Anna Rosenberg Dagbladet Information ME AND MARIIA

I 2019 blev titelnummeret til deres første danske album lanceret” live på Go’Morgen Danmark på TV2.