ME AND MARIA 
Duoen består af Maria Anna Rosenberg på vokal og keyboard og Johannes Pehrson på bas og vokal. De to sangskrivere kommer fra vidt forskellige steder i musikken – Maria med baggrund i musicalen og Johannes i rocken.
Det var derfor ikke en selvfølge, at deres veje skulle krydses. Men efter en periode i det samme københavnske øvelokale blev tanker, og løse ideer vekslet til konkrete sange og et fælles ønske om at skabe enkel og nærværende musik blev til virkelighed.

ME AND MARIA

Johannes Pehrson er selvlært bassist, sanger, sangskriver og producer. 
Før musikken tog over, har Johannes været elitekajakroer, på U18 og U23 landsholdet. 

Maria Anna Rosenberg er uddannet på Den Danske Scenekunstskole.
Maria har rejst rundt i store dele af verden med musicalsturnéer og teatre.

ME AND MARIAs historie
Johannes og Maria dannede ME AND MARIA i 2015 og de første singler udkom i 2016 og de begyndte at optræde live.

I 2017 fik duoen færdiggjort deres første EP “The Beauty of Allowing All the Sad Songs”. Udover at spille koncerter i kirker og spillesteder, donerede ME AND MARIA også musik til Kræftens Bekæmpelses Stafet For Livet. Duoen har siden 2017 medvirket hvert år til lysceremonier landet over:

ME AND MARIA har også psykiatrien som hjertesag. Maria mistede sin mor til selvmord i 2010. I den tid hendes mor var indlagt i psykiatrien, efterlyste de begge kreativitet. ME AND MARIA har derfor fået dét at spille spille koncerter i psykiatrien som hjertesag og give dét, som Maria tror på, hendes mor ville have haft glæde af.

ME AND MARIA har spillet koncerter på flere psykiatriske afdelinger, både lukkede og åbne med stor succes. De arbejder for at sprede budskabet om at bryde tabuet om psykisk sygdom og selvmord, og om deres håb for mere kreativitet i psykiatrien.
> Læs kronikken om baggrunden her

Maria Anna Rosenberg Dagbladet Information ME AND MARIIA

I 2019 blev titelnummeret til ME AND MARIAs første danske album “Med tusind stjerner” lanceret live i Go’Morgen Danmark på TV2. 

I foråret 2020, under nedlukningen af landet, udgav ME AND MARIA albummet “Lige nu og her,” som er et album, der blev optaget live i studiet. Albummet var egentlig planlagt til at udkomme i efteråret, men den ekstraordinære situation gjorde det pludselig muligt at optage i foråret. 

I sommeren 2020 var ME AND MARIA for første gang på Bornholm og Christiansø, hvor deres livealbum “Flere aftener i august” blev optaget.

2021 har været præget af utrolig meget tid i øvelokalet, og duoen har brugt tiden på at skrive sange til deres seneste album: “Ud af ingenting”. Det blev optaget som et livealbum til duoens første koncerter efter anden corona nedlukning. Albummet kan høres på streaming.


GHS strings
Det store amerikanske strenge firma “GHS strings” har lagt mærke til Johannes Pehrsons særlige måde at spille bas på.
ME AND MARIA (Johannes Pehrson) er derfor støttet af GHS Strings.
GHS leverer de specielle basstrenge, som giver bassen den særlige lyse klang. 

Se mere her

Ghs Johannes Pehrson ME AND MARIA

Johannes Pehrson.